hammaskuvake

Erikoishammasteknikko palvelee Porissa

Erikoishammasteknikkomme Jussi Karttunen tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiä erikoishammasteknikkopalveluja kaikille asiakkaillemme vuosien kokemuksella.

Kysy lisää jo tänään

Erikoishammasteknikon palvelut

Porissa tarjoamistamme erikoishammasteknikon palveluista tunnetuimpia ovat koko- ja osaproteesit. Hammasproteeseilla korvataan puuttuvia hampaita keinotekoisilla korvikkeilla. Valmistamme hammasproteesit yksilöllisiin tarpeisiisi turvallisista ja pitkäkestoisista materiaaleista. Erikoishammasteknikon palveluihin kuuluvat myös suun ja hammasproteesien tarkastus, proteesin pohjaukset, tiivistykset, korjaukset, puhdistukset ja huollot sekä mahdollinen jatkohoitoon ohjaaminen. Proteesien lisäksi erikoishammasteknikko valmistaa yksilölliset hammassuojat asiakkaan tarpeiden mukaan erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten urheiluun tai nukkumisen ajaksi.

Lue lisää hammaslaboratoriostamme

Hyvä hammasproteesi parantaa elämänlaatua

Tarjoamme kaikki hammasproteesi- sekä hammassuojatyöt nopealla aikataululla ja vahvalla ammattitaidolla. Erikoishammasteknikkomme valmistaa proteesit yksilöllisesti sinulle alusta loppuun saakka, jolloin proteesit kestävät pitkään ja niistä on iloa vuosiksi. 


Hyvä hammasproteesi parantaa elämänlaatuasi, joten älä tyydy huonoon. Laadukkaista materiaaleista tehty yksilöllinen hammasproteesi on yhtä huomaamaton kuin oikea hammas: se ei haittaa puhetta tai ruokailua eikä tuota minkäänlaista kipua. Proteesin tulee olla yhtä luonnollinen ulkonäöltään ja toimivuudeltaan kuin oikean hampaan, minkä takia laadukkuus on ensisijaista. 


Muistathan myös, että hammasproteesit tulisi tarkastuttaa ja tarvittaessa huoltaa vuoden välein, pohjata ja tiivistää 2–3 vuoden välein ja uusia 5–10 vuoden välein. Viallinen proteesi voi mahdollisesti aiheuttaa vaurioita suussa. Huolehtimalla hammasproteesista yhdessä erikoishammasteknikon kanssa voit ennaltaehkäistä vaurioita.

Erikoishammasteknikon vastaanotto

Erikoishammasteknikkomme Jussi Karttunen palvelee potilaita henkilökohtaisesti omalla vastaanotollaan Porissa ottaen huomioon juuri sinun yksittäiset tarpeesi ja toivomuksesi. Tarvitset sitten uutta proteesia tai vanhan huoltoa, tarjoamme asiantuntevaa ja laadukasta palvelua ja tuotteita juuri sinulle.

Ota yhteyttä!

Paranna elämänlaatuasi sekä hyvinvointiasi ottamalla meihin yhteyttä, niin löydetään sinulle yhdessä parhaat vaihtoehdot ja ratkaisut. Soita, lähetä sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake.

 026 335 959

 info@hammaslaboratoriodeco.fi

Odotamme yhteydenottoasi

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.